keskiviikko 15. heinäkuuta 2020

Tämä työttömän opas on vanhentunut. Kuten itse kukin.

Tämä työttömän opas on vanhentunut. Kuten itse kukin. Linkit ja vihjteet toimivat vuoteen 2015 asti. Sen jälkeen on kaikkea leikattua ja supistettu. Työkkäreitä lakkautetaan, ja työttömiä usutetaan verkkoon ja puhelimen kautta asioita hoitamaan. Lisöksi tämä korona.

Kannattaa olla itse aktiivinen, ja oman alueen kirjaston ja somen, kuten facebookin kautta hakea omat ryhmänsä, eli freelancerien ryhmä, kulttuurialan ryhmä, ja muut. Myös ilmaiset tapahtumat löytyvät sieltä, ja monet muut halvat menot. Oman alueen kirpputoreilla voi vaihtaa käyttökelpoista tavaraa esim kahvipakettiin.

Suomessa on lakkautettu monet ilmaiset verkkosivut joissa kulttuurialan renesanssi-ihminen, kulttuurialan sekatyöläinen, ja taidepuolen pätkätyöläinen olisi voinut maksutta näytellä portfoliotaan, eli ansioluetteloaan.

Itse olen kasvissyöjä, en omista autoa, en omista citymaasturia, en omista koiraa, en tee ulkomaan lentoja, en golfaa, en juo kaljaa. Näin säästän, ja säästän myös luontoa tuleville sukupolville. Kasvissyönti on helppoa, kun muistaa keittää perunat ja pastan.
Instagram on vielä ilmainen, sinne voi laittaa 1-10 kuvaa tai lyhyttä videota per postaus.

Twitteriin voi laittaa 1-4 kuvaa, tai yhden videon, tai yhden giffin, mutta twitter on täynnä vihaa.

Flickr on vielä ilmainen, sinne voi laittaa kuviaan ja albumeitaan.

Blogger vielä ilmainen, sinne voi blogiin laittaa kuviaan ja albumeitaan. Jos sinulla on Gmail, niin sinulla on myös mahdollisuus Bloggerin blogeihin.

Facebook vielä ilmainen, sinne voi laittaa kuviaan ja albumeitaan. Sekä tehdä viralliset sivut.Varsinaisten taiteilijoiden, visuaalisten tarinankertojien, kuvataiteilijoiden, sarjakuvan tekijöiden, kirjailijoiden, veistäjien lisäksi moni muu itsensä työllistäjä, yksityisyrittäjä voi mainostaa yritystään, lahjakorttejaan, käsitöitään jne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.